Beschikbaarheid

Sous les Vents kan gehuurd worden. Wij zijn er regelmatig, maar het huis en de plek is te mooi om lange tijd niet gebruikt te worden. Het huis is geschikt voor zo zes personen. En op het terrein rondom kan gekampeerd worden.

Slaapkamers

Het huis beschikt over drie slaapkamers. Naast de woonkamer is een slaapkamer van 5 x 5 met een heerlijk bed van 160 x 20o. Boven, onder het schuine dak, zijn naast de badkamer twee slaapkamers van 5 x 5. Met op beide kamers een 2 pers bed van 140 x 200, er is verder een 1 pers houten ledikant, een kinderbed en er zijn nog 2 losse 1 persoons matrassen. Eén van de twee kamers is doorgang vanuit de naastgelegen kamer naar de badkamer, toilet en woonkamer beneden.

Overige ruimtes en voorzieningen

De badkamer heeft een wastafel en douche. In de slaapkamer ernaast staat een wasmachine. Er is op beide woonlagen een WC. In de niet zo grote keuken staat een prima & mooi driepits butagas stel. Er is in de woonkamer een hete lucht oven en daar staat ook de koelkast. In de schuur is een extra butagas fornuis met gasoven en een extra koelkast die meestal niet aan is. Een goede houtkachel zorgt voor verwarming op de frissere dagen als je deze aansteekt…

Aanwezig: leesboeken, boeken over insecten/ planten/ paddenstoel etc, veel wandelkaarten, wandelgidsen, toeristische folders, spelletjes (Catan, Scrabble, Yatzhee, speelkaarten De Fles), er zijn tekenspullen enz enz.

Buiten en eropuit

Buiten rond het huis staan enkele picknickbanken en er zijn veel tuinstoelen, ligbedden en parasols. Ook ligt er een wel wat zware kano (polyester) om mee op het lac te gaan.

Vanaf Sous les Vents kan prima gewandeld worden. De Tour du Morvan, een regionale lange afstandswandeling, loopt voor het huis langs.

interesse in het huren van Sous les Vents?

Kijk op deze pagina voor de beschikbaarheid.

Mail ons via annedwit@gmail.com of (app Anne via 06-24204306) robertgiesberts@gmail.com als u interesse hebt om te huren.